diumenge, 16 de gener de 2011

M'agraden els núvols de color rosaEls rosa, els morats, els blancs.... però si, la veritat és que els rosa són els meus preferits. (Alomillor és perquè em recorden als "cotompels", "algodón de azúcar" o com ho diga cadascú... xD
Estes 3 setmanes que he estat a Espanya no he deixat ni un moment de mirar al cel. El fet de pensar que quan tornara a Graz podria estar setmanes senceres sense vore el sol m'aterrava. Per això he intentat disfrutat tot el que he pogut del clima, del sol i sobretot del cel. Hasta ara crec que mai havia apreciat lo afortunats que som de tindre el clima que tenim, això de despertar-se i que el sol el pegue en la cara..... aiii.... que bò! =) t'alses en un somriure en la cara!!! Per lo menos això em passa a mi ací (les poques voltes que ix el sol, clar). Per això hui, quan he anat a comprar i he vist el cel tan bonico que hi havia hui en Graz.... no m'he pogut resistir fer-li una foto!


Marc diu que no estic bé del cap, cada volta que estem estudiant i jo m'alse corrents i diu: que passa!!?? aon vas??
i jo: a mirar el cel! =)
o quan el faig alçar-se a posta a obrir-me la persiana per a després quedar-me en el sofa un bon rato mirant el cel.Bueno, que puc dir d'estes setmanes en Espanya?
Per una part estic molt contenta d'haver fet totes les coses que he fet, d'estar en la familia, les amigues, la gent de classe, ja que he carregat piles i he tornat aci en molta energia.
Per altra part.... m'he sentit un poc "pringà", això d'estar tant de temps alli i que m'haja passat més de la meitat de temps estudiant.... puuufffff... i damunt montó de gent que tenia ganes de vore.... pues ni l'he vist! =(
Sóc lo peor... Tenia moltes ganes de vore a Dio, Bea, Amanda, Pau i Alba Perelló principalment. I després a moltíssima més gent que per unes coses i atres no he vist. També m'he quedat en ganes de passar més temps en Lidia i Maria...
Però bueno, estic contenta d'haver vist a les meues amigues, d'haver passat el cap d'any tots junts, i sobretot de vore al meu Joan Pons, que ja tenia moltes ganes.La veritat és que quan va arribar el vol a València, per primera vegà en la meua vida, estava nerviosa de vore a la gent que estava esperant-me en l'aeroport. No sé, era una sensació molt rara.Però bueno, ara toca tornar a la rutina, reenganxar-me en l'anglès, l'alemà, examens, presentacions, treballs.... tot lo k pugues imaginart-te  i més! que agobio enserio... Però ja estic preparant la venjança per a Febrer!! jijijiji...

També tinc la sensació de que açò s'acaba ja. Ja sé que estic a mitat de l'erasmus, però no sé si serà perquè ja n'hi ha gent que comença a tornar-se'n als seus països o que... Vas vegent que ara tot son festes de despedida de gent que se'n va... i no sé és raro. Per un altra banda també pense; mare meua, menos mal que no m'he agarrat l'erasmus per a sols un semestre... perquè sino m'agarraria algo!! Se m'hauria fet molt curt crec jo. I pense: a mi encara em queda molta gent que conèixer ací, moltes festes que pegar-me, moltes coses que ensenyar-me, molts països que visitar i per supost.... MOLTES FOTOS QUE FER!!! jajajaja

Este segon semestre vaig a agarrarme'l de diferent manera. He estat tot el primer semestre currant com mai havia currat en la uni, m'he agarrat totes les asignatures que he pogut, per primera volta en la meua vida ho porte tot al dia..etc... i això ho vaig fer a consciència, de que el primer semestre faria tot lo que poguera, i el segon aniria més desahogà i podria disfrutar més de la gent, la festa, i de viatjar més. Axina que este semestre, sense deixar les meues responsabilitats a banda, vaig a ser un poc "més jo". =)


Les meues 3 últimes setmanes es poden resumir en:

"aeroports, trens, més aeroports, agobio, maletes, sol, familia, festa sorpresa, amigues, festa, dinarets en el japonés, en luna rossa, en el tempietto i en tots els puestos que he pogut, (i en la millor companyia per supost), gitar-me i despertar-me tots els dies acompanyà, estudi, redbull, examens,  gran hermano, gent de classe, cap d'any, bon menjar, 2 kg de més, besar, abraçar, felicitat, càmera nova, sopars i dinars de familia, nadal, avions, dormides en els aeroports..."

PD. En lo que m'agrà viatjar i lo que odie els aeroports!!!

6 comentaris:

A la/es 16 de gener de 2011 a les 11:36 , Anonymous JUANI PARDO ha dit...

NO AS TENGUT TEMPS NI A DESPEDIR-TE DE MI, EN FI LA FEINA ES LA FEINA I LES RESPONSABILITATS ANTE TOT!!
NO AS PARAT EN TORRETA!!! I ALLÀ AON T´HAN DONAT BON MENJAR ALLÍ ESTABES TÚ AÇO ES DIU SUPERVIVENCIA!! O MORRO!!!jojojo....A Valencia volía anar a dinar en tu i el papi però com bé sabs encara no estic bé ja et conte que tinc proves fetes a vorem que tinc " SERPS EN CABELLERA " diria la guela Consuelo.

M´alegre que la tornada tot o.k!!! ah!!!! i no el relajes en la estudiamenta que al papi li agarra algo!!,recorda que costa molt guanyar dinerets!!!
Amaga els diners dels estalvis els tens massa a la vista i els diners no tenen amo.
Ja contes com va per Berlin i totes les noves experiencies.....m´agrada molt la foto del Balto i el xics, crec que tenies una besan-lo eixa penjala en facebook ok??
T´estime.

 
A la/es 16 de gener de 2011 a les 12:37 , Anonymous Luismi ha dit...

T´agraden els núvols...encara q els faça un rumano en les mans brutes en la parà de la falla el paseig xDDDD

doy fe

 
A la/es 16 de gener de 2011 a les 15:15 , Blogger Laura Boscà ha dit...

jajajajajajajajajajjajjajajajajajajajajaja....
alaaa que risaaa!! no mnrecordava!!! jajaja
si si.... la veritat és que m'encanten! xD

 
A la/es 16 de gener de 2011 a les 15:17 , Blogger Laura Boscà ha dit...

i Juani, tens raó.... aon m'han donat bon menjar... alli he estat jo la primera!! jajaa que tenia que aprofitar!!
Per cert! hui és la primera volta que he fet una tortilla de creïlles... i bueno xa ser la primera m'ha ixit més o menos bé! jajaja
poc a poc aniré ensenyantme...xD

Ja pujaré les fotos de Balto al facebook.
1 bseet!

 
A la/es 17 de gener de 2011 a les 22:33 , Anonymous marieta marieta marieta la més wapeta ha dit...

wei weiiii! ja estàs de vuelta en el blog!!

la conclusió final mola mazzzzzzooooo...encara que si les tres sabem ke no em tingut temps per a res...soles ke estudiar, estudiar i perdre el temps cara els llibres!!!

un best!!!

 
A la/es 18 de gener de 2011 a les 13:24 , Anonymous Anònim ha dit...

q asco soles q estudiaar!! jo no puc meeessssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!! desesperacio desesperaciooo!!!

tenim q arreglaro com siga pero o anem a austria o aso marcara un antes i un despues en la nostra relacio... jajaj no pot ser q no fem ningun viatge de 2011 i jo nesecite ixir de valencia jaaaaaa!!!

ajjaja
ale ja me desfogat!!

Lidia Borrell

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici