dimecres, 6 d’octubre del 2010

PER FÍ!!!

Per fí he començat les classes!!
En teoria començava el dilluns però la classe es va cancel·lar, i ahir que també tenia classe, vam anar Borja i jo, i ens van dir que estavem en el grup del divendres i que tornarem el divendres... Axina que hui per fi, ja he pogut tindre la meua primera classe, que al veritat és que m'agrà molt! =)

Per a la setmana que ve ja tenim una exposició davant de tota la classe i a mi m'ha tocat de parella en una xica austriaca, i la presentació consisteix en presentar a l'altra persona i dir lo extraordinaria i única que és! xD No podem dir coses avorrides en plan; va nàixer en tal, va anar a l'escola noseon, estudia Bussines... etc! Tenen que ser coses interessants, i podem fer un power point en fotos i tal i mentre fem la presentació el professor ens grava en video i després puja tots els videos a una pàgina web que sols tenim accés nosaltres per a que vejam els nostres errors, els dels companys, i evaluem de forma anònima totes les presentacions.
El profesor ha dit que esta asignatura és molt pareguda a un "Gran Hermano", ja que estem gravats durant tota la classe i a més, en la pàgina web que estem tots registrats, ell pot saber en tot moment a quina hora ens conectem, que fem, que mirem en el nostre ordinador, si fem els deures dia a dia o ho deixem tot per a l'ultim dia, etc... i ha dit que a qui no li apanye que es donara de baixa de l'asignatura! (Però bueno, com ja sabeu que a mi el Gran Hermano m'encanta... jajaja) no, però és que l'asignatura té prou bona pinta!
Es diu: "Basics of scientific research and writing, moderation and presentation"
I es basa sobretots en saber parlar en públic, pedre la por, saber preparar exposicions, redactar correctament, persuadir, fer exposicions espontànies...etc. bueno.. i tot això en anglés.. (i menos mal que no és en alemà) xD
Axina que la setmana que ve ja vos contaré que tal la meua presentació en anglés... encara que el video supose que no voldré ni vore'l!!

Bueno, canviant de tema.. está nit hi ha festa en casa Borxeta!! El senyor Johaness va a fer "gulash" que és un plat tìpic d'ací, i mira si és bona persona que per a mi va a fer un plat de gulash a part perquè com sap que odie la ceba... jejeje I el pobre porta cuinant des de les 5 de la vesprada!! axina que ja vos contaré si està bò o que! =)

I...... per supost... dir que estic super contenta!! que soles falten 2 dies per a rebre la meua primera visita...!!! i que visita!! =) tinc unes ganes ja..!!
Enserio porte tota la setmana en una felicitat soles de pensar que ja no queda casi res!! Porte ja una setmana mirant puestos per a anar a vore, fent la ruta per Graz, mirant restaurants, i comboiant a la gent per a que organitze festetes per a este fine (encara que lo d'organitzar festes ací no és res complicat) xD... Bueno... i també que per fi podré menjar algo decent... i tornar a sentir l'oloreta del pernil, que ja la trobe a faltar!
Vamos... estic.. que no em crec que soles falten 2 dies! L'espera ha segut llargueta.. però estic segura que valdrà la pena! :)


I que quan te vega aparèixer cuidao, perquè segurament t'hofegue de l'abràç que vaig a pegar-te!!!!

1 comentaris:

A la/es 6 d’octubre del 2010, a les 20:21 , Anonymous Luismi ha dit...

Laura,fotos,power point...q por !!! a saber q li fas a la pobre austriaca jajaja...x cert, ja ens pasaras els videos xD

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici