dimecres, 6 d’abril de 2011

1 setmana, 7 dies, 168 hores, 10080 minuts, 604800... segons!!!

Això és el que queda per a vore-vos!!!! =D
Bueno... en realitat un poc més, perquè fins el dia 15 d'abril estaré tancà en casa estudiant per a l'examen del dia 15.. =(

Bueno, a destacar:
* La visita de Lidia a Graz!!! =D
I les nostres super xarraes hasta altas horas de la madrugada... que fea falta..i ja teniem ganes!! xD
* El viatget a Viena & Bratislava en Marc! I totes les batalletes que ens van passar...

I.......

*El viatget a Zagreb a vore a la meua amiga croata Kristina després de 6 anys sense voren's.
Vaig anar en bus, i quan ja estava casi en Zagreb... em vaig posar super nerviosa, no sé, era una situació super rara, anar a quedar-me a casa de la meua amiga després de 6 anys sense voren's... no sé, estava super nerviosa, tenia mal de panxa i tot!!! jajajaja.. però bueno.. després super bé!!

Només la vaig vore ens vam posar les 2 a xillar, ens vam abraçar i enseguida ens vam mirar i de repent vam xillar les 2 a la volta :
-Ahhh!!! I can't believe it!!!!!! =D


Però ha segut una experiència increible, s'ha portat super bé tant ella com la familia, sa mare estava tot el rato pendent, cuinant per a nosaltres (ja que amb mi també va vindre Mari Paz que està ací en mi d'Erasmus). No m'he gastat ni un cèntim, m'ho ha pagat TOT absolutament TOT ella. La casa estava una flipà, ens vam quedar en una habitació enorme, i el nostre wc tenia un jacuzzi per a 4 persones, vam pendre el sol en el jardí enorme, i les vistes des de la casa eren precioses. (Ah! i dir també que m'ha regalat un vestit per al meu cumpleeee!! =) que ja no queda res!!! )
El dia que vam arribar, vam eixir de festa.... però en plan... vamos tota la nit en les millors discoteques de Zagreb, sense pagar entrà a la discoteca perquè anavem de reservat en reservat, en botelles per a nosaltres, que si la copa de martini blanco,  etc... vamos, super fort, jo estava flipant tota la nit!I és evident que no hi ha res millor que viatjar a un país i que t'ensenye la ciutat una persona que viu allí, ja que veus moltíssimes coses més que si vas de turista, a part el porta als llocs típics, coneixes a gent d'allí, i va explican-te absolutament tot i contan-te coses de la història del país.
Jo crec que lo més important de viatjar és vore coses noves, viure experiències noves i sobretot nutrir-te de la cultura i la gent del país, i sempre aprendre algo més.
Jo en este viatge he aprés un poquet més de la guerra que va hi haure entre Croàcia i Serbia, que en realitat va ser del 1990 (l'any que vaig nàixer jo) al 1994.... i és com... buf.. això no fa res! La meua amiga em va contar un montó de coses sobre la guerra, sobre com està ara la situació, fins i tot em va dir que quan van anar de viatge amb l'institut a Serbia fa uns anys, tenien que portar 4 cotxes de policia al voltant del bus, perquè  la situació encara continua sent perillosa.
A part d'això també em va contar moltes més coses... Jo que sóc molt curiosa em va parèixer un poc raro que sent com és Zagreb ( un país que a part de que no forma part d'Europa, és veu a simple vista que no està tan desenvolupat com puga estar-ho el nostre país), quan vam eixir de festa la majoria de les seues amigues portaren bolsos de Louis Vuitton que valen uns 500€...  i li ho vaig preguntar.
I la meua sorpresa va ser que hem va dir: de les amigues meues que vas conèixer anit, la meitat no tenen diners per a menjar, però si per a bolsos de 500€. Elles preferixen no ixir i menjar merda durant 3 mesos, però això sí, portar el seu bolso de marca. I em va dir que hi havia una cultura "d'aparentar" que a la gent li encanta vestir de marca, però que per un altra banda no tenen casa on viure, i viuen a base de crèdits del banc. O que per exemple, encara que la gent no tinga treball no es posarien a treballar de cambrers o de netejaores, ja que la gent podria pensar que són pobres, i eixos treball estan vist com treballs de pobres, etc...
No sé, cada cosa que jo em vaig quedar un poc flipà... :SPerò bueno la experiència ha segut increible, estic super contenta d'haver-nos vist després de 6 anys, i espere que com li vaig dir, no tinguen que passar 6 anys més per a tornar-nos a vore! =)
I m'imagine que serà aixina perquè ja m'ha convidat a la seua casa de la costa de Croàcia, i ja m'està preparant una ruta per tota la costa en visita inclosa a la illa "Nosécomesdiu" però ella diu que és molt famosa, que és la "segona Ibiza" xD (Tindrem que anar a comprobar-ho) xD


I ..... dir que... tinc MOLTiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiSSiiiiiiiiiiiiiiiiimes ganes d'estar per la terreta ja, de vore eixe solet, de vore-vos a tots, d'eixir de festa en les meues amigues, de menjar mona de pascua, arnadí, paella, d'anar-me'n de sopar, d'anar-me'n de paelleta en la family...

En fí.... tinc ganes de València i de vosaltres.... que vos se troba molt a faltar =(

7 comentaris:

A la/es 7 d’abril de 2011 a les 0:18 , Anonymous Anònim ha dit...

ooohhh q guay!!!! a mi tmb em van agradar molt les nostres xarraetes!! i la visita de Graz!!

una pena q no puguerem anar a croacia!! q fort tot lo q has contaaaat!!!!

bueno xiketa! mos vegem en España en breveees!!!
muaaa

lidia

 
A la/es 7 d’abril de 2011 a les 0:20 , Anonymous Anònim ha dit...

per cert!! ja he vist q tas integrat en el ambient croata en els pendientes!! ajjajajaj
com sempre "donde fueres haz lo q vieres" i sino q mos eu diguen a mosatros en els atuendos q compravem en irlanda!

 
A la/es 7 d’abril de 2011 a les 0:30 , Blogger Merxe ha dit...

I jo messsssssssssssssssssss!
Ja era hora d'escriure al blog. XD
The Queen.

 
A la/es 7 d’abril de 2011 a les 20:21 , Blogger Albameanssunrise ha dit...

El que més m'agradada és la samarreta ixa del tigre que portes... jijiji

Ara enserio, quina enveja! Et passes la vida d'aci cap allà!

 
A la/es 9 d’abril de 2011 a les 15:46 , Blogger Vicent Maganer Ripoll ha dit...

Preciosos els paratges de verd, son super pareguts als d'escòcia!

 
A la/es 9 d’abril de 2011 a les 23:43 , Anonymous Anònim ha dit...

Ai Laura deveres que vida més bonica tens, disfruta tot el que et quede i vine en ganes de festa,perque pense eixir de matí a matí jajaja

un beset molt fort, t'espere así en la terreta que dius tu...jiji

laura garcía

 
A la/es 22 d’abril de 2011 a les 1:47 , Anonymous pérez, alba xD ha dit...

m'he emocionat sobretot esta entrada... és increible!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici