dimarts, 24 de maig del 2011

Pensava que no...però.."Aquí si hay playa!!! Vaya vaya!!" :D


Sí, perixia increible, però va enserio. Esta setmana s'ha inagurat la Citybeach ací a Graz!!! :D
Realment el que han fet és posar arena al costat del riu, un xiringuito, i hamaques... jajaja.. però bueno es pot prendre el sol i...algo és algo. I està ple de gent i hi ha prou ambient... així que.. de puta mare! :) Ja faré alguna foto i la pujaré.

Bueno... no puc deixar de fer un mini resum d'estes Pasqües... perquè la veritat és que han segut INCREIBLES!! :D La veritat és que he tingut de tot, 4 celebracions de cumple, en Canals, en la family, en Marc i per supost en les meues amigues!! ;D He ixit de festa pel poble, que ja tenia ganes... i com no... he fet el viatge de final de carrera a Riviera Maya en tots els de la classe... i ha segut lo màxim!! =)  Una experiència que tenia que viure, perquè soles passa una volta en la vida, poder anar-te'n de viatge en la gent de la teua classe a celebrar els anys que hem compartit junts, i sobretot a celebrar que  acabem la carrera este any!


Primerament començar per les celebracions del cumple... la veritat és que no m'esperava per a res la sorpresa!! Entre els soparet romàntic, les veletes (que encara que eren de mort, el detall és lo que conta.. jaja), després tot ple de pètals de roses per tots els puestos!! que ilusió... lo típic que veus en les pel·licules i que mai penses que t'ho van a fer... aixina estava jo! jeje... i ja per a acabar el super regal que em va encantar, i a part la banyera plena d'espumeta, musiqueta... tot ideal! :) Va ser un cumple perfecte! :)





Després, eixir per la platja en pasqües també em va encantar!! tenia unes ganes d'eixir i de vore a tota la gent que fea temps que no vea... que estava super contenta!! :D Estes em van fer un poquet de patir per a donar-me els regalets... que si el ave maria, que si la uela en bicicleta...però bueno, ens vam riure prou i ja está! jajaja






I com no! La visita de Dennis a València! Dennis és un koreà que està fent l'erasmus ací en mi en Austria, i ja que fea una ruta per tota Espanya... que menos que convidar-lo a València? He de reconèixer... que sóc pitjor quia del  que m'imaginava... que vergonya portar a un estranger a ensenyar-li la teua ciutat i pedre't 2 voltes... jajajaja... però bé, al final vam trobar tots els llocs... Si és que.. a mi em diuen d'ensenyar Tavernes... i tot lo que vulgues.. fins i tot de València, el corteinglés, la ciutat de les arts i les ciències, el aqua, restaurants, colón i tot això tira que te va.. però València València... ahí anava jo en un mapa en plan guiri ensenyant-li la ciutat... xD




I per a acabar... el viatge de final de carrera a Riviera Maya (Mèxic)!!! Ha estat una passà!! Entre l'hotel, Playa del Carmen, Tulum, Chichen-itza, Cocobongo... en fí, sería molt difícil fer un resum del viatge perquè és algo que no es pot contar... perquè s'ha de viure! :)  És anar en gent que fa uns anys eren completament desconeguts i que hui per hui puc dir "amics". Que hem compartit la vergonya dels primers dies de classe quan tot això de la universitat era nou per a nosaltres, quan no ens coneixiem ningú, les primeres impressions, els primers soparets de classe que era on realitat començaves a coneixer a la gent, els primers dijous univeristaris completament nous per a nosaltres, els dies de biblioteca, les vagues, l'estudi, la mania que teniem a algun profesor o profesora que no fa falta que nomene, els dinarets, les torraetes en la barraca, també hem compartit la rabia de no poder eixir el primer cap d'any unviersitàri perquè al sandemà teniem un examen d'estadística a les 8:30 del mati, les paelles, mil coses que poc a poc anem adonant-nos que s'acaba, que estos anys possiblement han segut els millors de les nostres vides, i que no hi havia millor manera de culminar tot este cami en les nostres vides que hem recorregut junts que anant de viatge tots junts i poder disfrutar 9 dies sols de nosaltres, de coneixèr-nos encara millor, o fins i tot de conèixer gent que durant este temps no havies conegut encara que anaren a la teua classe.
Per una part estic trista perquè s'acaba una etapa molt bonica de la meua vida, però per altra estic nerviosa i al mateix temps emocionà per començar una nova etapa en la meua vida, i sobretot sóc feliç de poder seguir compartint esta nova etapa amb els bons amics que m'emporte de la carrera i sobretot amb Marc, que mai pensava que a part de tots els coneixements adquirits durant la carrera, poguera emportar-me a una persona tan especial. :)















Bueno, ací teniu un resum del nostre viatge!

1 comentaris:

A la/es 25 de maig del 2011, a les 0:18 , Anonymous Anònim ha dit...

oooooh q guaaai! jaja jo tmpoc pensava q faria ixes coses x al cumple, ni trobaria una persona en la carrera com tu, xo mira...tot ha pasat i ha segut perfectee :) cumple perfecte, carrera i viatje perfecte...i tot x tu =) aah i tmb n'hi ha que contar Berlin, Viena, Bratislava...jaja i els que queden xD
Un besitoooooo :)

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici