diumenge, 22 de maig del 2011

MOLTA CORBATA I MOLT POCA VERGONYA

El fet de no estar a Espanya, no significa que els espanyols que estem fora no ens sentim igual d'indignats i no ens solidaritzem amb la resta d'espanyols que volen i esperen un canvi.
Per això ací a Graz hem volgut mostrar el nostre recolzament a tot el moviment que s'està produïnt a Espanya.
I no simplement espanyols, sino que italians, alemanys, austriacs, argentins, mexicans, tots han volgut estar presents i recolzar a Espanya. I de passo reivindicar-se contra els presidents dels seus governs com puga ser Berlusconi.

Ha segut un dia molt agradable, carregat d'emocions... llèstima que el dia acabe amb la notícia que les corbates, els trages i la poca vergonya torne a  governar València per nosequina volta ja....  I què vos passa????  què vos passa valencians!!!????
Res més que dir.














1 comentaris:

A la/es 22 de maig del 2011, a les 23:32 , Anonymous maria pastor ha dit...

no sas el que alegra pensar que en Europa també s´està fent sentir este moviment, i lo guai ke es vore kom la gent es solidaritza!!!! bueno laura, kom hauràs pogut vore así la gent encara no s´ha donat conter, i pareix ke encara ke es movilitzen milers de persones en tota España, no faja reflexionar i remoure conciències!
bueno xiketa, ke hui estik molt filosòfica i molt enfada en el món...aixina ke no vaig a posar-me a fer discursets jajajajaja!!!
va vinete´n ja paca tavernes ke ja va siendo horaaaaaaa jajajajjaja!

un bst!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici